O nama

Kao prvi inozemni distributer autodijelova u Hrvatskoj koji ima mrežu poslovnica osnovni nam je imperativ bio primjena svih naprednih standarda u poslovanju na svim razinama našeg djelovanja. Naši rezultati posljednjih godina pokazuju kako smo na najboljem putu da ispunimo našu misiju da budemo najbrža veza između proizvođača dijelova vlasnika vozila.

Naši prodajni predstavnici svakodnevno rade baš tamo gdje Vama najviše treba – u Vašim servisima, trgovinama, tvrtkama. Bilo da se radi o nacionalnoj distribuciji prema našim prodajnim mjestima ili lokalnoj dostavi – oslonite se da će naša logistika za Vas skratiti i najveću udaljenost te osigurati potrebne dijelove i usluge najbrže i najtočnije! Vaš partner na kojeg se možete osloniti!

Svaki Vaš upit prihvaćamo maksimalno ozbiljno i profesionalno kao smjernicu za daljnji razvoj tvrtke. Kako naš moto govori: “Više od milijun dijelova pod jednim krovom” je već na putu prema vašem mehaničaru!

Svakom klijentu pristupamo individualno i savjetujemo kupnju uređaja u skladu sa stvarnim potrebama i željama. Naša usluga ne prestaje prodajom uređaja, već naprotiv, tada počinje, jer pružamo garanciju na sve uređaje s mogućnošću produljenja iste te garancije redovitim servisiranjem. Također naša usluga servisiranja i isporuka rezervnih dijelova traje i nakon isteka garantnog roka.